Better Options neemt belang in Macintosh

Better Options neemt belang in Macintosh

De Amsterdamse beursmakelaar Better Options LLP heeft een belang van 4,63 procent in het winkelbedrijf Macintosh opgebouwd. Het gaat om de eerste participatiemelding van deze investeerder.

 

Eerste melding

Bedrijven of personen die een belang nemen in een beursgenoteerd bedrijf, zijn verplicht om dit aan te melden bij het betrokken bedrijf en de Autoriteit Financiële Markten als ze daarbij een drempel overschrijden. De eerste drempel is een participatie van 3%. Op die manier wordt vermeden dat bedrijven onverwacht en in stilte worden overgenomen.

 

Bij Macintosh deed Better Options LLP een eerste melding. De beursmakelaar blijkt over 4,63% van alle aandelen en de bijhorende stemrechten te beschikken.

 

Volgens de website van Macintosh werden andere kennisgevingen gedaan door onder meer Breedinvest (20,38%), Delta Lloyd Deelnemingen Fonds (9,99%), Navita (6,06%), Stichting Administratiekantoor Arkelhave (5,10%), Schroder (4,97%), Financière de Léchiquier (4,85%), Delta Lloyd (4,2%) en 4,63% bij Macintosh Retail Group zelf (4,63%).

 

Macintosh Retail Group ging op 22 december in surséance van betaling.

Tags: