Bezorger Josh V. wacht terwijl klant kleding past

Bezorger Josh V. wacht terwijl klant kleding past

Modemerk Josh V. heeft de opties op zijn webwinkel uitgebreid met enkele opvallende diensten: zo kunnen bestellingen al binnen drie uur aan huis geleverd worden en zal de bezorger zelfs wachten, terwijl de klant de kleding past.

Verschillende maten

Klanten die nu online een bestelling plaatsen bij Josh V. kunnen kiezen tussen drie bezorgopties: standaard, 'special delivery' en 'deluxe delivery.' Bij die eerste optie wordt de bestelling gratis aan huis geleverd binnen drie werkdagen. Aan "speciaal" hangt een prijskaartje van twaalf euro, maar in ruil staat de bezorger al binnen drie uur met het pakketje aan de deur.

 

Is dat nog niet genoeg, kunnen klanten die meer opties willen twintig euro neertellen voor een 'luxe' levering. Daarbij wordt het pakje binnen drie uur geleverd en worden de kledingstukken in meerdere maten aangeboden. De klant krijgt dan twintig minuten de tijd om de juiste maat uit te kiezen, terwijl de chauffeur in de auto wacht. Kledingstukken die niet de juiste maat hebben of die niet voldoen aan de verwachtingen van de klant, worden gewoon terug meegenomen. Retourneren is dus niet meer nodig.

 

Om de bezorging nog wat extra uitstraling te geven, komt de bezorger strak in het pak aan de deur bij zowel special delivery als deluxe delivery. Die twee diensten zijn wel nog niet in heel Nederland beschikbaar: enkel in Amsterdam, Duivendrecht, Diemen en Amstelveen kunnen consumenten de chauffeur naar zich laten komen. Bovendien moeten de bestellingen tussen 10u en 15u geplaatst worden.