Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro | RetailDetail

Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro

Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro

Brandsplus heeft de exclusieve rechten verkregen op het Italiaanse schoenmerk Pantofola d’Oro voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk. Brandsplus zal de schoenen verdelen vanaf de lente- en zomercollectie van 2017.

 

Ex-USG Brands

Brandsplus is een nieuw opgerichte organisatie die bestaat uit verschillende ervaren sales- en productmanagers en een groep Belgische investeerders. Het bedrijf staat onder leiding van CEO Kristof Vercambre. Oliver Hoffarth zal het roer nemen over Brandsplus Duitsland en Oostenrijk, terwijl Dimitri Van Leuven de activiteiten in de Benelux zal aansturen.

 

Pantofola d’Oro was voorheen in onze regio in handen van USG Brands, dat in februari failliet werd verklaard. Met Dimitri Van Leuven is er bij Brandsplus trouwens een ex-werknemer van USG Brands betrokken. Zo was hij onder andere Country Manager voor België en de Benelux de voorbije jaren.

 

Pantofola d’Oro is een Italiaans merk dat sinds de jaren vijftig bekend staat voor voetbalschoenen, kledij en vrijetijdsschoenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Waste2Wear tovert 2 miljoen plastic flessen om tot kleding

07/08/2018

Textielbedrijf Waste2Wear zal eind dit jaar een herfst- en wintercollectie lanceren samen met zes grote modemerken. Die kleding zal volledig vervaardigd zijn uit gerecycleerde materialen afkomstig van de oceanen en vuilnisbelten.