Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro

Brandsplus is nieuwe licentiehouder Pantofola d’Oro

Brandsplus heeft de exclusieve rechten verkregen op het Italiaanse schoenmerk Pantofola d’Oro voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk. Brandsplus zal de schoenen verdelen vanaf de lente- en zomercollectie van 2017.

 

Ex-USG Brands

Brandsplus is een nieuw opgerichte organisatie die bestaat uit verschillende ervaren sales- en productmanagers en een groep Belgische investeerders. Het bedrijf staat onder leiding van CEO Kristof Vercambre. Oliver Hoffarth zal het roer nemen over Brandsplus Duitsland en Oostenrijk, terwijl Dimitri Van Leuven de activiteiten in de Benelux zal aansturen.

 

Pantofola d’Oro was voorheen in onze regio in handen van USG Brands, dat in februari failliet werd verklaard. Met Dimitri Van Leuven is er bij Brandsplus trouwens een ex-werknemer van USG Brands betrokken. Zo was hij onder andere Country Manager voor België en de Benelux de voorbije jaren.

 

Pantofola d’Oro is een Italiaans merk dat sinds de jaren vijftig bekend staat voor voetbalschoenen, kledij en vrijetijdsschoenen.