Canadese Dsquared2 opent twee winkels in Nederland | RetailDetail

Canadese Dsquared2 opent twee winkels in Nederland

Canadese Dsquared2 opent twee winkels in Nederland

Het Canadese duo modeontwerpers Dsquared2 heeft in één klap twee winkels geopend in Nederland. De primeur is voor Amsterdam en Rotterdam.

40 winkels wereldwijd

“Nederland is net een schatkist met artistieke en architecturale schatten, die ook ruimte laat voor moderne kunst, avant-garde design en mode”, aldus ontwerpers Dan en Dean Caten. “Dat is de reden waarom we twee boetieks hebben geopend, in de twee innovatieve en creatieve steden Amsterdam en Rotterdam.

 

De winkel in Amsterdam is 216 m² groot en spreidt zich uit over drie verdiepingen van een pand in de PC Hooftstraat, terwijl modebewuste shoppers in Rotterdam op de Lijnbaan moeten zijn voor een winkel van 189 m².

 

Tot nu toe waren de collecties van Dsquared2 enkel via externe partijen, zoals De Bijenkorf, te verkrijgen. Wereldwijd heeft de keten al een veertigtal winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.