Canadese Dsquared2 opent twee winkels in Nederland | RetailDetail

Canadese Dsquared2 opent twee winkels in Nederland

Canadese Dsquared2 opent twee winkels in Nederland

Het Canadese duo modeontwerpers Dsquared2 heeft in één klap twee winkels geopend in Nederland. De primeur is voor Amsterdam en Rotterdam.

40 winkels wereldwijd

“Nederland is net een schatkist met artistieke en architecturale schatten, die ook ruimte laat voor moderne kunst, avant-garde design en mode”, aldus ontwerpers Dan en Dean Caten. “Dat is de reden waarom we twee boetieks hebben geopend, in de twee innovatieve en creatieve steden Amsterdam en Rotterdam.

 

De winkel in Amsterdam is 216 m² groot en spreidt zich uit over drie verdiepingen van een pand in de PC Hooftstraat, terwijl modebewuste shoppers in Rotterdam op de Lijnbaan moeten zijn voor een winkel van 189 m².

 

Tot nu toe waren de collecties van Dsquared2 enkel via externe partijen, zoals De Bijenkorf, te verkrijgen. Wereldwijd heeft de keten al een veertigtal winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.