Cheap Monday opent Europese webshop | RetailDetail

Cheap Monday opent Europese webshop

Cheap Monday opent Europese webshop

H&M-dochter Cheap Monday heeft zijn Europese webshop geopend. Het zal van daaruit aan klanten leveren in achttien landen, waaronder Nederland en België. Voorheen was het merk online enkel te koop via onder andere Asos en Zalando.

Binnenkort drie nieuwe winkels

Op de website van Cheap Monday is nu de volledige collectie van het merk te koop. Daarnaast kunnen klanten op de webshop ook oude en toekomstige collecties bekijken. Cheap Monday verkoopt kleding, schoenen en accessoires voor jongeren.

 

Naast een online aanwezigheid op sites als Zalando is Cheap Monday ook te koop bij ongeveer 2000 winkels in 35 landen, via bijvoorbeeld shop-in-shops. Enkel in Londen en Kopenhagen heeft het merk een eigen winkel, al komen daar binnenkort nog Parijs bij en twee Chinese winkels in Peking en Shenyang.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.