Claudia Sträter komt met verkoopzuilen | RetailDetail

Claudia Sträter komt met verkoopzuilen

Claudia Sträter komt met verkoopzuilen

Claudia Sträter gaat in alle 27 Nederlandse vestigingen digitale verkoopzuilen plaatsen, die zullen worden gekoppeld aan de webshop van de keten. Dat moet in de komende maanden gebeuren.

Voorraad optimaal benutten

"Zo hoeven we geen nee meer te verkopen als bepaalde artikelen niet meer voorradig zijn", stelt IT-manager Ronald Verhoog bij RetailNews. Klanten kunnen in dat geval gewoon een bestelling doen via de zuil en die dan afrekenen aan de kassa. Hun bestelling wordt de volgende dag in de winkel of bij hen thuis geleverd.

 

De verkoopzuilen volgen op de aanpassing van websites, voor zowel mobiel als desktop. Claudia Sträter is nu bezig om die kanalen verder te integreren, om zo de voorraad optimaal te benutten. Claudi Sträter wil het ook mogelijk maken om hun Fashion Card online aan te vragen, in plaats van enkel in de winkel.

 

Naast 27 filialen en elf shop-in-shops in Nederland heeft de Nederlandse modeketen ook vijf winkels in België en één in Luxemburg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.