Costes opent twee nieuwe winkels in Arnhem

Costes opent twee nieuwe winkels in Arnhem

Costes opent twee nieuwe winkels in Arnhem

Het modemerk Costes, onderdeel van dezelfde groep als The Sting, opent in Arnhem twee nieuwe winkels. Vorige week is al een nieuwe boetiek geopend aan de Rijnstraat in de stad en op 1 april komt er een Costes Men aan de Ketelstraat.

 

Verdere expansie komende maanden

Costes was voorheen al te vinden in de Ketelstraat, maar verhuist nu naar een groot pand in de Rijnstraat. Die winkel wordt meteen het grootste filiaal in Nederland. Het pand in de Ketelstraat wordt dan weer ingenomen door een filiaal van Costes Men. Arnhem wordt zo de vierde stad, na Deventer, Den Bosch en Breda, waar de mannencollectie van het merk te koop zal zijn.

 

De komende maanden openen er nog een aantal vestigingen van het modemerk in Nederland, zowel voor mannen of voor vrouwen als gecombineerde winkels. Na de recente openingen in Den Bosch, Breda en Arnhem volgen onder meer Costes Men-winkels in Alkmaar, Enschede en Eindhoven in april en mei.

 

De eerste winkel van Costes opende in 2013 zijn deuren, maar dan enkel voor vrouwen. Ondertussen zijn er in heel Nederland al ongeveer 25 winkels te vinden en binnen drie jaar wil The Sting vijftig vestigingen van het merk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.