Costes opent twee nieuwe winkels in Arnhem

Costes opent twee nieuwe winkels in Arnhem

Het modemerk Costes, onderdeel van dezelfde groep als The Sting, opent in Arnhem twee nieuwe winkels. Vorige week is al een nieuwe boetiek geopend aan de Rijnstraat in de stad en op 1 april komt er een Costes Men aan de Ketelstraat.

 

Verdere expansie komende maanden

Costes was voorheen al te vinden in de Ketelstraat, maar verhuist nu naar een groot pand in de Rijnstraat. Die winkel wordt meteen het grootste filiaal in Nederland. Het pand in de Ketelstraat wordt dan weer ingenomen door een filiaal van Costes Men. Arnhem wordt zo de vierde stad, na Deventer, Den Bosch en Breda, waar de mannencollectie van het merk te koop zal zijn.

 

De komende maanden openen er nog een aantal vestigingen van het modemerk in Nederland, zowel voor mannen of voor vrouwen als gecombineerde winkels. Na de recente openingen in Den Bosch, Breda en Arnhem volgen onder meer Costes Men-winkels in Alkmaar, Enschede en Eindhoven in april en mei.

 

De eerste winkel van Costes opende in 2013 zijn deuren, maar dan enkel voor vrouwen. Ondertussen zijn er in heel Nederland al ongeveer 25 winkels te vinden en binnen drie jaar wil The Sting vijftig vestigingen van het merk.