DFM Participaties heropent 5 Skooter-winkels | RetailDetail

DFM Participaties heropent 5 Skooter-winkels

DFM Participaties heropent 5 Skooter-winkels

DFM Participaties, dat eerder dit jaar aankondigde de nieuwe eigenaar te zijn van schoenenketen Scapino in België, heeft vijf winkels van de kledingketen Skooter heropend in Nederland.

Volgende maand opening webshop

Met de overname van Scapino kreeg DFM 24 winkels in handen in België, die het momenteel allemaal aan het ombouwen is naar het nieuwe concept The Fashion Market. Momenteel zijn daar al 14 filialen van geopend.

 

Nu heeft de groep ook vijf winkels van Skooter heropend, het bedrijf dat in september voor de tweede keer failliet ging nadat het in de zomer nog maar pas een doorstart had gemaakt.

 

"We hopen dat de heropeningen van Skooter in Nederland net zo succesvol zullen verlopen als de openingen van The Fashion Market in België. Tevens nemen wij de Scapino outlets in Gent over, deze zullen als laatste worden verbouwd. De verwachting is deze twee winkels tegen medio december te kunnen openen. Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan de webshop.

 

Volgende maand zal de webshop, voor zowel Skooter als The Fashion Market, online gaan," zegt Ed Hasselman, managing directeur van DFM, verder nog in een persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.