DFM Participaties heropent 5 Skooter-winkels

DFM Participaties heropent 5 Skooter-winkels

DFM Participaties, dat eerder dit jaar aankondigde de nieuwe eigenaar te zijn van schoenenketen Scapino in België, heeft vijf winkels van de kledingketen Skooter heropend in Nederland.

Volgende maand opening webshop

Met de overname van Scapino kreeg DFM 24 winkels in handen in België, die het momenteel allemaal aan het ombouwen is naar het nieuwe concept The Fashion Market. Momenteel zijn daar al 14 filialen van geopend.

 

Nu heeft de groep ook vijf winkels van Skooter heropend, het bedrijf dat in september voor de tweede keer failliet ging nadat het in de zomer nog maar pas een doorstart had gemaakt.

 

"We hopen dat de heropeningen van Skooter in Nederland net zo succesvol zullen verlopen als de openingen van The Fashion Market in België. Tevens nemen wij de Scapino outlets in Gent over, deze zullen als laatste worden verbouwd. De verwachting is deze twee winkels tegen medio december te kunnen openen. Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan de webshop.

 

Volgende maand zal de webshop, voor zowel Skooter als The Fashion Market, online gaan," zegt Ed Hasselman, managing directeur van DFM, verder nog in een persbericht.

Tags: