Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag

Distrikt Nørrebro opent eerste eigen winkel in Den Haag
The Sting

Distrikt Nørrebro, een formule van The Sting, gaat in Den Haag een eerste eigen winkel openen. Het merk bestaat al een tijdje binnen de winkels van The Sting, maar krijgt nu dus een volledig eigen concept.

Scandinavische invloeden

In de nieuwe winkel zullen heren- en damescollecties verkocht worden, die geïnspireerd zijn door Scandinavische invloeden. De winkel opent op 30 november zijn deuren in de Venestraat in Den Haag. In de loop van volgend jaar moeten er in Nederland nog meer vestigingen van de formule komen.

 

Het is de tweede keer op korte tijd dat The Sting een nieuw concept lanceert: eind september opende het in Amsterdam de eerste vestiging van The Cotton Club. Ook daar ging het over een eigen merk dat verzelfstandigd wordt en tot een keten zal worden uitgebouwd.

 

Het bekendste voorbeeld van een collectie die uitgroeide tot een volwaardige keten binnen The Sting is ongetwijfeld Costes, dat al met heel wat winkels te vinden is in Nederland en België. Deze zomer werd de keten Costes Men wel opgedoekt en opnieuw geïntegreerd bij de andere vestigingen van Costes.