Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.

 

Poging tot doorstart

Na het faillissement van Men at Work in Nederland was het lot van de drie Belgische vestigingen, die vooral streetwear en jeans verkochten, even onduidelijk: de winkels in Brugge, Gent en Antwerpen behoren tot een andere vennootschap, die op dat moment niet onder de faillissementsaanvraag viel.

 

Toch blijkt ook die vennootschap nu failliet. Ook over kledingwinkel Fish & Chips in Antwerpen, die bij hetzelfde concern hoort, valt nu het doek. Er is eveneens een hoofdkantoor in Antwerpen waarover het faillissement is uitgesproken.

 

Er wordt geprobeerd om een doorstart te maken, laat en woordvoerder van de curator weten aan De Telegraaf. In Nederland zouden zich al overnamekandidaten hebben aangemeld voor de winkels of voor een deel van de inboedel. De 27 Nederlandse winkels, goed voor 425 medewerkers, gingen eind juni over de kop.