Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging | RetailDetail

Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging

Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging
Shutterstock

Vandaag is in Antwerpen de eerste Belgische vestiging van Snipes geopend. Dat is een Duitse schoen- en kledingketen, die net als VanHaren deel uitmaakt van de Deichmann-groep. Later moeten er nog vestigingen volgen.

 

466 m² in Stadsfeestzaal

De nieuwe winkel kreeg een stekje van 466 m²in de Stadsfeestzaal, het winkelcentrum aan de Meir. Vastgoedbeheerder Group Hugo Ceusters-SCMS, die de Stadsfeestzaal uitbaat in naam van eigenaar Multi Corporation, is alvast bijzonder tevreden met de komst van Snipes naar de Stadsfeestzaal: “We zijn zeer verheugd dat een belangrijk merk zoals Snipes er heel bewust voor kiest om naar Antwerpen, en meer bepaald naar de Stadsfeestzaal te komen”, aldus algemeen directeur Axel Ceusters. 

 

Snipes opende eerder al 178 winkels in Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland. 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.