ECCO opent nieuwe winkel in Rotterdam | RetailDetail

ECCO opent nieuwe winkel in Rotterdam

ECCO opent nieuwe winkel in Rotterdam

Op 1 november opent er een nieuwe ECCO Store in Rotterdam aan de Lijnbaan. De nieuwste winkel van het Deense schoenenmerk is ingericht volgens een nieuw concept, dat teruggrijpt naar die Scandinavische oorsprong.

Scandinavisch design

"ECCO staat voor comfortabel, modern, Scandinavisch design en we wilden dit ook in het interieur van onze winkels meer tot uiting laten komen. De nieuwe winkel is lichter van kleur door gebruik van meer wit- en grijstinten en we hebben geprobeerd zoveel mogelijk natuurlijke materialen in het interieur te verwerken", zegt Erik Heldoorn, bij ECCO verantwoordelijk voor West-Europa.

 

ECCO is een Deens familiebedrijf dat in 1963 werd opgericht. Het is het enige grote schoenenbedrijf dat de hele productie van begin tot einde zelf in handen heeft. Momenteel heeft het meer dan 18.000 verkooppunten in 85 landen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.