Eskimo opent pop-up in Roeselare | RetailDetail

Eskimo opent pop-upwinkel in Roeselare

Eskimo opent pop-upwinkel in Roeselare

Het Belgische modemerk Eskimo opent in Roeselare een pop-upwinkel die tot eind januari 2017 geopend zal blijven. Het merk insinueert wel dat als de pop-upwinkel succesvol is, Eskimo mogelijk een vaste stek zal zoeken in Roeselare.

Al winkels in Gent en Antwerpen

Het ondergoed- en nachtkledingmerk Eskimo bestaat al sinds 1906, maar verdween een tijd uit de aandacht. Sinds 2011 wordt het bedrijf geleid door Ingrid Macours en onder haar leiding kreeg het merk een nieuw elan. Zo werd er in 2014 een eerste eigen winkel geopend in Gent en eerder dit jaar openden de deuren van de Antwerpse winkel in de Wiegstraat. Daarnaast is het merk ook steeds meer te vinden in andere winkels.

 

Nu maakt het merk ook de sprong naar West-Vlaanderen, met de opening van een pop-upwinkel in Roeselare. “Met het eindejaar in zicht kreeg Eskimo de kans een winkelruimte tijdelijk in te vullen in het West-Vlaamse Roeselare; een mooie test case die - indien succesvol - best wel eens een staartje zou kunnen krijgen”, staat te lezen in het persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.