Esprit gaat samenwerking aan met juwelenmaker Versteegh | RetailDetail

Esprit gaat samenwerking aan met juwelenmaker Versteegh

Esprit gaat samenwerking aan met juwelenmaker Versteegh

Modeketen Esprit heeft een nieuwe samenwerking afgesloten met de Nederlandse juwelenmaker Versteegh, die verschillende accessoires zal leveren voor de winkels van Esprit. De samenwerking gaat van start op 1 juli van dit jaar.

Trends volgen

“Samen met onze nieuwe partner willen we onze klanten verblijden met een productportfolio die de laatste trends volgt en die interpreteert volgens de filosofie van ons merk Esprit”, zegt Maria Pambori, vicepresident van Global Licenses bij Esprit. “Met Versteegh hebben we een partner gevonden die veel belang hecht aan kwaliteit en een goed oog voor trends heeft, en zo perfect voldoet aan onze hoge eisen.”

 

Versteegh ziet Esprit dan weer als een ideaal platform voor zijn producten. De juwelenmaker heeft zijn hoofdkantoor in Houten en verkoopt zijn producten in showrooms in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België en Spanje. Naast juwelen verkoopt het bedrijf ook handtassen, zonnebrillen, horloges, haaraccessoires en handschoenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.