Forever 21 opent tweede filiaal in Nederland | RetailDetail

Forever 21 opent tweede filiaal in Nederland

Forever 21 opent tweede filiaal in Nederland

De Amerikaanse modeketen Forever 21 opent deze zomer een nieuw filiaal in de Koopgoot in Rotterdam. Het tekende daarvoor een huurcontract van een nieuw winkelpand. Het wordt de tweede winkel van de keten in Nederland.

Winkelnetwerk uitbreiden

De winkeloppervlakte van het nieuwe pand is 1.712 vierkante meter en het bevindt zich in de gerenoveerde passage van de Koopgoot die leidt naar de Beursgallery.


De eerste winkel van Forever 21 in Nederland opende ongeveer een jaar geleden in Amsterdam aan de Kalverstraat. Onlangs liet Forever 21 nog verstaan dat het op zoek was naar locaties in de Randstad om het winkelnetwerk in Nederland verder uit te breiden.


De keten is naast Nederland nog te vinden in acht andere Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Frankrijk. Om de logistieke kant van het bedrijf te verbeteren wil Forever 21 ook in die andere landen zijn winkelbestand nog uitbreiden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).