Franse modeketen Ba&sh komt naar Amsterdam | RetailDetail

Franse modeketen Ba&sh komt naar Amsterdam

Franse modeketen Ba&sh komt naar Amsterdam

De Franse modeketen Ba&sh heeft een huurovereenkomst getekend voor een pand in de P.C. Hoofdstraat in Amsterdam. De nieuwe winkel opent nog dit voorjaar de deuren. Het is de eerste Nederlandse vestiging van de keten.

 

In handen van LVMH

Ba&sh heeft voor het pand van 200 m² een langdurige huurovereenkomst gesloten met eigenaar Vastned Retail, bijgestaan door vastgoedaanbieder CBRE. De collecties van Ba&sh zijn al sinds het najaar van 2017 te vinden bij een aantal vestigingen van warenhuisketen de Bijenkorf, maar nu komt het Franse merk dus met een eigen vestiging. “Vanaf het voorjaar 2018 is de collectie ook te koop in het verbouwde en vernieuwde object aan de P.C. Hooftstraat”, staat te lezen in het persbericht.

 

Ba&sh werd in 2003 opgericht door Barbara Boccara en Sharon Krief, en ondertussen is het wereldwijd in meer dan 400 verkooppunten te vinden. Sinds 2015 is het voor de helft in handen van L Capital, het investeringsbedrijf van luxeconcern LVMH.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Grupo Cortefiel gaat verder als Tendam

23/04/2018

De Spaanse modegroep Grupo Cortefiel verandert zijn naam naar Tendam als onderdeel van de nieuwe bedrijfsidentiteit die het wil creëren voor zijn vijf merken: Cortefiel, Women’s Secret, Pedro del Hierro, Fifty Factory en Springfield.

Failliet modemerk Supertrash krijgt doorstart(je)

19/04/2018

Supertrash, het failliete modemerk van de Nederlandse tv-personality Olcay Gülsen, krijgt dan toch een doorstart - zij het heel voorzichtig.

Omzet- en winstalarm bij lingeriegroep Van de Velde

19/04/2018

De Oost-Vlaamse lingeriegroep Van de Velde (bekend van merken als Marie Jo en PrimaDonna en eigenaar van lingerieketens Rigby & Peller en Lincherie) heeft het knap lastig: voor dit jaar rekent de groep niet langer op omzetgroei.

JD.com gaat duizend winkels per dag openen

17/04/2018

JD.com heeft plannen om maar liefst duizend supermarkten per dag te openen in China. Met dit indrukwekkende streefdoel zet het tweede grootste e-commercebedrijf van het land zijn ambities om ook de offline markt te veroveren, kracht bij.

Versplein Presikhaaf in Arnhem krijgt vier nieuwe huurders

17/04/2018

In het winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem komen vier nieuwe winkels: eigenaar Wereldhave heeft contracten gesloten met Delicatessehoff, Multivlaai, Roosters Maaltijden & Grill en Slagerij De Haas voor het nieuwe Versplein Presikhaaf. Dat opent volgende maand.