Happy Socks naar hartje Amsterdam | RetailDetail

Happy Socks naar hartje Amsterdam

Happy Socks naar hartje Amsterdam

Na een succesvolle pop-upwinkel op de luchthaven van Schiphol trekt het Zweedse sokkenmerk Happy Socks naar hartje Amsterdam. Daar zal het tot en met 31 december een nieuwe pop-up uitbaten.

Snoop Dogg

Happy Socks opende al in verschillende steden, zoals Antwerpen, Berlijn, Parijs en Wenen een pop-up store. De voorbije weken was het merk ook te vinden in Schiphol, maar binnenkort verhuist het dus naar de Hartenstraat 15, in De Negen Straatjes.

 

Happy Socks werd in 2008 opgericht in Zweden door twee vrienden. Het verkoopt sokken en ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen en het heeft momenteel een exclusieve samenwerking met rapper Snoop Dogg, die zijn eigen collectie heeft. De collecties van Happy Socks worden momenteel verkocht in zeventig landen over de hele wereld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.