Henk Ziengs treedt terug als algemeen directeur bij Ziengs Schoenen | RetailDetail

Henk Ziengs treedt terug als algemeen directeur bij Ziengs Schoenen

Henk Ziengs treedt terug als algemeen directeur bij Ziengs Schoenen

Henk Ziengs, eigenaar en algemeen directeur bij de keten Ziengs Schoenen, heeft besloten om vanaf 1 december 2015 zijn functie neer te leggen. Zijn opvolger wordt Linda Keijzer, die momenteel nog CEO is van de DA Holding.

"Inzetten op vernieuwing"

"ZIENGS Schoenen gaat na een periode van stabilisatie inzetten op vernieuwing en groei. Onlangs hebben wij een nieuw schoenen-winkelconcept gerealiseerd in Veenendaal, Middelburg, Zwolle en Etten Leur, daar doen we veel zaken op een nieuwe manier en dat blijkt succesvol te zijn", zegt Henk Ziengs over zijn vertrek.

 

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf dat bijna 70 jaar geleden werd opgericht en momenteel 76 fysieke winkels en een webshop heeft in Nederland. Daarnaast worden er nog elf winkels van Ecco, vijf van Tamaris en zestien van TopMerkSchoenen geëxploiteerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.

Hugo Boss groeit vooral online sterk

03/05/2018

Het Duitse modemerk Hugo Boss kon tijdens het eerste kwartaal groei optekenen in alle regio's. De omzet van de groep steeg met 5% tot 650 miljoen euro, onder meer dankzij de sterke groei van de eigen webshop.