Henk Ziengs treedt terug als algemeen directeur bij Ziengs Schoenen | RetailDetail

Henk Ziengs treedt terug als algemeen directeur bij Ziengs Schoenen

Henk Ziengs treedt terug als algemeen directeur bij Ziengs Schoenen

Henk Ziengs, eigenaar en algemeen directeur bij de keten Ziengs Schoenen, heeft besloten om vanaf 1 december 2015 zijn functie neer te leggen. Zijn opvolger wordt Linda Keijzer, die momenteel nog CEO is van de DA Holding.

"Inzetten op vernieuwing"

"ZIENGS Schoenen gaat na een periode van stabilisatie inzetten op vernieuwing en groei. Onlangs hebben wij een nieuw schoenen-winkelconcept gerealiseerd in Veenendaal, Middelburg, Zwolle en Etten Leur, daar doen we veel zaken op een nieuwe manier en dat blijkt succesvol te zijn", zegt Henk Ziengs over zijn vertrek.

 

Ziengs Schoenen is een familiebedrijf dat bijna 70 jaar geleden werd opgericht en momenteel 76 fysieke winkels en een webshop heeft in Nederland. Daarnaast worden er nog elf winkels van Ecco, vijf van Tamaris en zestien van TopMerkSchoenen geëxploiteerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).