H&M brengt nu ook Weekday naar België | RetailDetail

H&M brengt nu ook Weekday naar België

H&M brengt nu ook Weekday naar België

De Zweedse modegroep H&M komt binnenkort met een eerste vestiging van Weekday naar België. Het zal al het vierde label uit die stal zijn dat zijn weg naar ons land vindt, na H&M zelf, & Other Stories en COS.

Kammenstraat

H&M koos voor een locatie in de Kammenstraat in het centrum van Antwerpen. Daar moet nog dit jaar de eerste Belgische vestiging zijn deuren openen. "We zijn heel erg blij om de opening van onze eerste winkel in België te mogen aankondigen. Het heeft steeds op onze agenda gestaan om te kunnen openen in modeland België en dan vooral in Antwerpen, een ongelofelijk inspirerende stad. Wij geloven in een moderne, bewuste en minimalistische benadering van mode en we zijn ervan overtuigd dat België ons aanbod zal smaken", zegt managing director David Thorewik van Weekday aan de Gazet van Antwerpen.

 

Weekday werd in 2002 gelanceerd en heeft naast Zweden al winkels in Denemarken, Duitsland en Nederland. Binnenkort komt daar ook een eerste filiaal in Oostenrijk bij. In de winkels wordt niet enkel kleding van het eigen merk verkocht, maar ook van onder andere Kenzo, Vans en Birkenstock.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.