Hunkemöller zoekt plekje in Londen

Hunkemöller zoekt plekje in Londen

Lingerieketen Hunkemöller bekijkt de mogelijkheden voor de opening van een winkel in Londen. De keten kwam in 2011 voor het eerst naar het Verenigd Koninkrijk, maar trok zich er al snel terug. Sinds eind vorig jaar heeft ze er wel terug een webshop.

Oxford Street

Nu zegt CEO Philip Mountford dat de plannen voor de Britse winkels binnenkort nog een stapje verdere zullen gaan. “We gaan binnenkort van start in Zwitserland en Noorwegen, en ons team kijkt ook naar Londen. Zodra we er op de juiste opportuniteit stuiten, zullen we er van start gaan.” Daarbij denkt Mountford vooral aan een winkel in de bekende winkelstraat Oxford Street.

 

Het is de bedoeling dat de fysieke terugkeer van de Nederlandse keten in het Verenigd Koninkrijk nog voor het einde van dit jaar een feit is. Volgens Mountford past Hunkemöller perfect in het gat dat er momenteel is tussen Marks & Spencer en Victoria’s Secret. Momenteel heeft Hunkemöller wereldwijd al ongeveer 900 winkels.

 

Mountford drukte bij de aankondiging ook meteen het nieuws de kop in dat hij op het punt staat om het bedrijf te verlaten, nadat zijn naam een aantal keer werd genoemd bij enkele grote Britse retailbedrijven.