Hunkemöller zoekt plekje in Londen | RetailDetail

Hunkemöller zoekt plekje in Londen

Hunkemöller zoekt plekje in Londen
Shutterstock

Lingerieketen Hunkemöller bekijkt de mogelijkheden voor de opening van een winkel in Londen. De keten kwam in 2011 voor het eerst naar het Verenigd Koninkrijk, maar trok zich er al snel terug. Sinds eind vorig jaar heeft ze er wel terug een webshop.

Oxford Street

Nu zegt CEO Philip Mountford dat de plannen voor de Britse winkels binnenkort nog een stapje verdere zullen gaan. “We gaan binnenkort van start in Zwitserland en Noorwegen, en ons team kijkt ook naar Londen. Zodra we er op de juiste opportuniteit stuiten, zullen we er van start gaan.” Daarbij denkt Mountford vooral aan een winkel in de bekende winkelstraat Oxford Street.

 

Het is de bedoeling dat de fysieke terugkeer van de Nederlandse keten in het Verenigd Koninkrijk nog voor het einde van dit jaar een feit is. Volgens Mountford past Hunkemöller perfect in het gat dat er momenteel is tussen Marks & Spencer en Victoria’s Secret. Momenteel heeft Hunkemöller wereldwijd al ongeveer 900 winkels.

 

Mountford drukte bij de aankondiging ook meteen het nieuws de kop in dat hij op het punt staat om het bedrijf te verlaten, nadat zijn naam een aantal keer werd genoemd bij enkele grote Britse retailbedrijven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.