Intersport Twinsport breidt uit | RetailDetail

Intersport Twinsport breidt uit

Intersport Twinsport breidt uit

Intersport Twinsport heeft een overeenkomst bereikt met Intersport Schuurman om de twee vestigingen in Hengelo en Doetinchem over te nemen. Binnen Schuurman willen ze zich meer concentreren op Schuurman Schoenen.

Activiteiten uitbreiden

"Belangrijk is dat Intersport Twinsport een sterke partij is met een aantal Intersport-vestigingen verspreid over Nederland. Door de overname blijft Intersport vertegenwoordigd in Hengelo en Doetinchem en dat is eveneens belangrijk voor de positie van de formule", zegt Jan Willem Juffer, directeur van Intersport Nederland. Intersport Twinsport had al plannen om zijn activiteiten verder uit te breiden en kan dat met de overname van deze twee winkels nu ook doen.


Intersport heeft in Nederland momenteel 75 vestigingen. Wereldwijd telt de groep van sportspeciaalzaken 5.300 winkels in 43 landen. In Nederland is Euretco licentiehouder van Intersport. Euretco vertegenwoordigt 2.200 ondernemers en franchisenemers, goed voor 3.250 winkels verspreid over heel het land.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.