InWear-fashion opnieuw in Nederlandse winkelrekken

InWear-fashion opnieuw in Nederlandse winkelrekken

Het Deense modemerk InWear komt terug op de Nederlandse markt. Bodewes Fashion uit Almere, de nieuwe agent, zal samen met eigenaar DK Company een nieuwe impuls geven aan het kledingmerk voor vrouwen.

 

Geloof in de toekomst

InWear, dat in de jaren 1990 hoogdagen beleefde, bestaat al sinds 1969 en kende ook in Nederland veel succes. In maart 2014, na een moeilijkere periode, werd het bedrijf overgenomen door DK en werden er grote strategische veranderingen doorgevoerd. Vandaag maakt InWear kleding voor de 30-45-jarige moderne, zelfbewuste vrouw. 

 

"Na een periode waarin het moeilijker ging, laat het laatste jaar weer positieve resultaten zien", zegt Thomas Schrøder, salesdirector bij InWear. "We hebben dan ook geloof in de toekomst. InWear wordt op dit moment al in 18 landen verkocht. Onze focus ligt op uitbreiding in bestaande en nieuwe markten. En met de lange historie in Nederland, de sterke merkbekendheid en de keuze voor een goed ingevoerde Nederlandse agent denken wij onze oude positie weer snel te kunnen heroveren."

Tags: