Jeansandfashion.com failliet | RetailDetail

Jeansandfashion.com failliet

Jeansandfashion.com failliet

Webwinkel Jeans and Fashion is failliet verklaard: eind vorige week werd al beslist om bestellingen niet meer te leveren en werd er naar een oplossing gezocht om het faillissement af te wenden.

Niet alle bestellingen geleverd

Jeans and Fashion is een afgeleide van kledingwinkel Paganini in Valkenswaard, die na 25 jaar ook failliet is verklaard. Momenteel is de site nog in de lucht en kan de collectie nog bekeken worden, maar is het niet meer mogelijk om nog een bestelling te plaatsen. Mogelijk wordt er gezocht naar een oplossing om de verkoop toch nog verder te zetten, online of offline.

 

Jeans and Fashion is onderdeel van Thuiswinkel.org, dat het faillissement zelf bekend maakte. Het is mogelijk dat klanten die een bestelling hebben gedaan, maar die nooit hebben gekregen, via Thuiswinkel een restitutie kunnen krijgen, maar daar bestaat geen garantie over.

 

Er werkten ongeveer twintig medewerkers bij de online modewinkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.