Jeansandfashion.com failliet | RetailDetail

Jeansandfashion.com failliet

Jeansandfashion.com failliet

Webwinkel Jeans and Fashion is failliet verklaard: eind vorige week werd al beslist om bestellingen niet meer te leveren en werd er naar een oplossing gezocht om het faillissement af te wenden.

Niet alle bestellingen geleverd

Jeans and Fashion is een afgeleide van kledingwinkel Paganini in Valkenswaard, die na 25 jaar ook failliet is verklaard. Momenteel is de site nog in de lucht en kan de collectie nog bekeken worden, maar is het niet meer mogelijk om nog een bestelling te plaatsen. Mogelijk wordt er gezocht naar een oplossing om de verkoop toch nog verder te zetten, online of offline.

 

Jeans and Fashion is onderdeel van Thuiswinkel.org, dat het faillissement zelf bekend maakte. Het is mogelijk dat klanten die een bestelling hebben gedaan, maar die nooit hebben gekregen, via Thuiswinkel een restitutie kunnen krijgen, maar daar bestaat geen garantie over.

 

Er werkten ongeveer twintig medewerkers bij de online modewinkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.