JeansOnline komt met razendsnelle retouroplossing

JeansOnline komt met razendsnelle retouroplossing

JeansOnline zegt met een primeur op de proppen te komen met hun 'Easy Fit & Return': klanten krijgen bij levering van hun bestelling een kwartier de tijd om het kledingstuk te passen. Indien ze niet tevreden zijn, neemt de koerier het pakje gewoon terug mee.

Koerier komt na kwartier terug

Wanneer klanten hun bestelling plaatsen, moeten ze een tijdvak van drie uur aanwijzen. In die periode kunnen ze hun bestelling verwachten. Een half uur tot een uur voor de koerier arriveert, worden ze nog eens verwittigd per sms. Vervolgens kunnen klanten hun bestelling passen en een kwartier later komt de koerier terug om te kijken of alles naar wens is en om desgevallend kledingstukken onmiddellijk mee in retour te nemen.

 

De dienst is niet gratis en enkel beschikbaar op werkdagen. Vervoerder Dynalogic levert de pakjes aan huis tegen een prijs van 19,95 euro voor orders tot 125 euro en 9,95 euro voor bestellingen tussen 125 euro en 250 euro. Bij grotere bestellingen is de dienst wel gratis.

 

JeansOnline heeft naast Easy Fit & Return ook nog de dienst Wear it Today, waarbij bestellingen die voor 14u geplaatst zijn dezelfde dag nog worden geleverd, tegen een meerkost van 19,95 euro. Daarnaast biedt JeansOnline sinds kort ook een online laagsteprijsgarantie.

Tags: