Kipling opent tijdelijke winkel op Schiphol | RetailDetail

Kipling opent tijdelijke winkel op Schiphol

Kipling opent tijdelijke winkel op Schiphol

Het Belgische rugzakkenmerk Kipling opent een tijdelijke winkel van 20 m² in vertrekhal 1 van de luchthaven van Schiphol. Die zal open blijven tot begin mei.

Niet eerste tijdelijke winkel

Het is niet de eerste keer dat het merk met het aapje een pop-upwinkel opent op Schiphol: in 2012 bezette het bedrijf van begin maart tot eind juni een verkoopsoppervlakte van 88 m², ook al in vertrekhal 1.

 

Het openen van tijdelijke winkels past in de aanpak van Kipling: “We hebben een flexibel winkelconcept ontwikkeld dat we kunnen laten zien op vliegvelden”, liet topman Richard Macey optekenen.“We hebben dan ook geïnvesteerd in een sterke verkoopsploeg die gespecialiseerd is in de verkoop op reisgerelateerde locaties.

 

De producten van Kipling worden in 67 landen verkocht. Elke 2 seconden schaft zich iemand een tas van het merk aan. Sinds de oprichting van het merk in 1987 hebben al meer dan 35 miljoen mensen een Kipling-product gekocht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.