Kleertjes.com werkt samen met externe verkopers

Kleertjes.com werkt samen met externe verkopers
kleertjes.com

Kleertjes.com verkoopt voortaan niet alleen eigen kinderkleding, maar lanceert ook een platform (kleertjes & co) waarop externe verkopers hun kinderspullen kunnen aanbieden. Het aanbod wordt bovendien uitgebreid met speelgoed.

 

Online kinderwarenhuis

"Vanaf heden willen wij samen met andere mooie bedrijven verder vorm geven aan onze missie 'the joy of growing together.' Dat is de groei die kinderen doormaken van baby naar peuter, kleuter, kind en tiener, maar ook de groei die de moeder doormaakt in elk van deze fasen. Daarom zijn we gestart met kleertjes & co. Met kleertjes & co bieden we partners de mogelijkheid om hun producten ook via ons online platform te verkopen", schrijft het bedrijf op zijn website.

 

Overigens zal er voor de consument zeer weinig veranderen. De webshop blijft hetzelfde, maar krijgt wel een breder assortiment: naast kleding en schoenen wordt er voortaan ook speelgoed verkocht. 

 

Kleertjes.com wil zich steeds meer profileren als hét online kinderwarenhuis. Door de krachten te bundelen met andere verkopers wil het bedrijf kleertjes.com uitbouwen tot de mooiste en leukste webshop met het meest uitgebreide aanbod kinderkleding, kinderschoenen, pampers en speelgoed.