La Perla midden 2014 naar P.C. Hooftstraat | RetailDetail

La Perla midden 2014 naar P.C. Hooftstraat

La Perla midden 2014 naar P.C. Hooftstraat

Het Italiaanse La Perla heeft een huurovereenkomst getekend voor een winkel aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Verwacht wordt de winkel in juni 2014 zal opengaan.

Tweede boetiek in Nederland

Momenteel is in het pand in de P.C. Hooftstraat een winkel van Roberto Botticelli gevestigd. Medio juni 2014 zal die dus vervangen worden door een boetiek van het Italiaanse luxelingeriemerk La Perla. La Perla heeft nu al één Nederlandse boetiek, in Den Haag. Wereldwijd heeft het modemerk meer dan honderd eigen boetieks en wordt het merk ook nog verkocht in verschillende warenhuizen.

 

In februari lanceerde La Perla een nieuw winkelconcept met de heropening van de winkels in Londen en Milaan. In de lente van dit jaar worden ook andere filialen heropend, onder andere in Hongkong, New York en Parijs.

 

La Perla werd in 1954 opgericht in Bologna. In 2013 werd het onderdeel van de Pacific Global Management Group van de Italiaanse ondernemer Silvio Scaglia.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).