Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé | RetailDetail

Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé

Lingerieketen Etam heropent vernieuwde winkels in Doornik en Woluwé
Winkel Etam in Lyon (République) - Foto: Etam

De Franse lingerieketen Etam heropent deze maand twee winkels die het heeft vernieuwd. De winkels, in de winkelcentra van Woluwé en Doornik, openen op 14 en op 21 april de deuren.

 

French Liberté met marmer en hout

Op 14 april opent de eerste getransformeerde winkel opnieuw de deuren in het winkelcentrum Les Bastions in Doornik. Een week later, op 21 april, opent in Woluwé Shopping Center de tweede vernieuwde Etam-winkel de deuren.


Beide vestigingen werden aangekleed volgens het nieuwste winkelconcept van de formule, dat ook al te zien is in de winkels van Etam in Frankrijk. Het winkelconcept wil gezelligheid uitstralen en brengt volgens Etam de boodschap van het merk, die ‘French Liberté’ luidt, nog beter over.


In de vernieuwde boetieks wordt daarom veel gebruik gemaakt van wit en zwart marmer, hout en spiegels. Etam wil verder benadrukken dat het voor meer dan alleen lingerie en badmode staat: het brengt er ook nightwear- en sportcollecties BE+ onder de aandacht. Supermodel Constance Jablonsky is momenteel gezicht van de retailformule.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.