Lingeriemerk Dita Von Teese maakt comeback | RetailDetail

Lingeriemerk Dita Von Teese maakt comeback

Lingeriemerk Dita Von Teese maakt comeback

Het Australische AB Enterprises heeft het lingeriemerk van Dita Von Teese nieuw leven ingeblazen. Dat verdween vorig jaar, nadat de producent en verdeler het faillissement aanvroegen.

Nog twee nieuwe merken dit jaar

AB Enterprises wordt geleid door Helen Anderson en Lara Brockhurst, respectievelijk de algemeen directeur en creatief directeur bij het nu failliete DCI Corporation, dat eerder al probeerde om de lingerie van Dita Von Teese te verspreiden in de Verenigde Staten, Australië en Europa. “We hebben AB Enterprises opgericht met de visie om kwaliteitsproducten te creëren die vrouwen graag dragen, gaande van betaalbaar ondergoed tot high-end lingerie”, zegt Brockhurst daarover.

 

Naast het merk van Dita Von Teese wil AB Enterprises nog enkele andere merken op de markt brengen, die allemaal hun eigen doelpubliek moeten kennen. Twee daarvan zijn momenteel al in ontwikkeling en moeten nog dit jaar lanceren. De volledige ontwikkeling van de merken gebeurt op het hoofdkantoor van het bedrijf in Melbourne.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.  

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.