Marks & Spencer opent interactieve etalage

Marks & Spencer opent interactieve etalage

Marks & Spencer heeft aan zijn nieuwe vestiging in Den Haag een interactieve etalage geopend. Die winkel is momenteel nog niet geopend, maar met de etalage hoopt Marks & Spencer al voorbijgangers te lokken.

Kopen met QR-codes

De nieuwe winkel van Marks & Spencer opent op 20 februari de deuren in Den Haag, maar ongeduldige klanten kunnen nu al door de collecties van de winkel grasduinen door middel van een interactieve etalage. In alle ramen op de benedenverdieping kunnen klanten stukken uit de collecties van Marks & Spencer bekijken, scannen en ze onmiddellijk aankopen doen met de hulp van QR-codes. Die sturen hen onmiddellijk door naar de mobiele webshop van Marks & Spencer.

 

De nieuwe Marks & Spencer komt aan de Grote Marktstraat en zal naast mode ook een grote foodhal hebben en zo'n 4000 m² groot zijn. In april opende Marks & Spencer al een nieuwe vestiging in Amsterdam, nadat het tien jaar uit het Nederlandse straatbeeld verdwenen was. In 2015 moet nog een winkel openen in Amsterdam aan het Rokin, met een oppervlakte van ongeveer 6000 m².

Tags: