Marks & Spencer opent interactieve etalage | RetailDetail

Marks & Spencer opent interactieve etalage

Marks & Spencer opent interactieve etalage

Marks & Spencer heeft aan zijn nieuwe vestiging in Den Haag een interactieve etalage geopend. Die winkel is momenteel nog niet geopend, maar met de etalage hoopt Marks & Spencer al voorbijgangers te lokken.

Kopen met QR-codes

De nieuwe winkel van Marks & Spencer opent op 20 februari de deuren in Den Haag, maar ongeduldige klanten kunnen nu al door de collecties van de winkel grasduinen door middel van een interactieve etalage. In alle ramen op de benedenverdieping kunnen klanten stukken uit de collecties van Marks & Spencer bekijken, scannen en ze onmiddellijk aankopen doen met de hulp van QR-codes. Die sturen hen onmiddellijk door naar de mobiele webshop van Marks & Spencer.

 

De nieuwe Marks & Spencer komt aan de Grote Marktstraat en zal naast mode ook een grote foodhal hebben en zo'n 4000 m² groot zijn. In april opende Marks & Spencer al een nieuwe vestiging in Amsterdam, nadat het tien jaar uit het Nederlandse straatbeeld verdwenen was. In 2015 moet nog een winkel openen in Amsterdam aan het Rokin, met een oppervlakte van ongeveer 6000 m².

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.

Winst Zalando totaal weggeveegd

08/05/2018

De Duitse e-tailer Zalando zag in het eerste kwartaal van 2018 zijn winst als sneeuw voor de zon verdwijnen: 5,1 miljoen euro nettowinst ging over in 15 miljoen verlies. De omzet steeg wel met 22% dankzij forse investeringen.

Hugo Boss groeit vooral online sterk

03/05/2018

Het Duitse modemerk Hugo Boss kon tijdens het eerste kwartaal groei optekenen in alle regio's. De omzet van de groep steeg met 5% tot 650 miljoen euro, onder meer dankzij de sterke groei van de eigen webshop.