"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work | RetailDetail

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work
© Men at Work

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

 

Krappe deadline

"Er zijn al meerdere kandidaten, maar er mogen zich nog steeds nieuwe aanbieden", tekende Gazet van Antwerpen op bij Liesbet Jacobs, de curator van de Belgische tak. Daar zet ze wel een kanttekening bij: vrijdagavond ten laatste moeten de onderhandelingen worden afgesloten. De winkels in Antwerpen, Brugge en Gent blijven dicht, net als de eveneens Antwerpse winkel Fish & Chips. De Belgische tak werd, in navolging van het Nederlandse deel, vorige week failliet verklaard.

 

Ook in thuisland Nederland is de keten failliet en zijn er meerdere kandidaten voor een doorstart. De keten heeft er 27 winkels, het is niet duidelijk hoeveel er na een eventuele doorstart behouden zouden blijven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).