Miss Etam stelt nieuw concept voor | RetailDetail

Miss Etam stelt nieuw concept voor

Miss Etam stelt nieuw concept voor
Miss Etam

Winkelketen Miss Etam heeft in Stadshart Amstelveen een eerste vestiging geopend die gebruik maakt van een nieuw concept. Daarbij valt vooral het meubel in het midden van de winkel op, dat de vorm heeft van de letter E uit het logo.

Warm, zacht en vrouwelijk

"Uitgangspunt is dat de winkel actueel, maar vooral warm, zacht en vrouwelijk aanvoelt,",zegt een woordvoerder aan FashionUnited. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijk licht, maar ook hout en sfeerverlichting spelen een belangrijke rol. Het E-vormige meubel in het midden doet dienst als gewoon kledingrek, maar ook als bar voor klanten die in de winkel even iets willen drinken.

 

In de winkel is ook extra aandacht voor de presentatie van broeken, waarvoor een geheel nieuwe ruimte werd gecreëerd. Op de tussenverdieping is dan weer de plussizecollectie te vinden en kunnen klanten terecht voor stijladvies en inspiratie door middel van voorgestelde outfits.

 

Amstelveen moet een vertrekpunt worden voor een vernieuwing van de volledige keten, die momenteel bestaat uit meer dan negentig winkels. Miss Etam maakt sinds vorig jaar deel uit van de Belgische FNG Group, toen die via een omgekeerde overname R&S Retail in handen kreeg.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Waste2Wear tovert 2 miljoen plastic flessen om tot kleding

07/08/2018

Textielbedrijf Waste2Wear zal eind dit jaar een herfst- en wintercollectie lanceren samen met zes grote modemerken. Die kleding zal volledig vervaardigd zijn uit gerecycleerde materialen afkomstig van de oceanen en vuilnisbelten.