Modehuis La Ligna opent dit jaar 50ste vestiging | RetailDetail

Modehuis La Ligna opent dit jaar 50ste vestiging

Modehuis La Ligna opent dit jaar 50ste vestiging

Modehuis La Ligna breidt dit jaar zijn aantal winkels uit tot 50 stuks dankzij nieuwe winkels in Amsterdam, Heerveen, Drachten en Kampen. De expansie past binnen de nieuwe strategie die het Nederlandse modehuis sinds 2012 volgt.

Nieuwe strategie

Aanleiding voor deze groei is de nieuwe strategie die in 2012 werd ingezet door directeur Sandra de Wit. Afgelopen jaar heeft ze een nieuwe in- en verkoopstrategie gerealiseerd, het assortiment aangepast en ook de winkels gerestyled en opende het bedrijf al drie nieuwe filialen. De collecties moeten vrouwen inspireren om een kleurrijk leven te leiden en mode te dragen die daarbij past.


Het bedrijf opende in 1984 voor het eerst zijn deuren in Groningen. Acht jaar later werd de hele collectie in eigen huis ontworpen en ontstond er een private label.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.