Modemerk Nikkie wil meer eigen winkels

Modemerk Nikkie wil meer eigen winkels

Modemerk Nikkie wil dit jaar in Nederland minimaal vijf winkels openen, gezien het succes van de eerste vestiging in Amsterdam. Daarnaast wil het merk ook internationaal aan de bak, dankzij een winkel in het Belgische Antwerpen.

'Internationaal merk uitbouwen'

Nikkie wil nog niet kwijt in welke Nederlandse steden winkels zullen opengaan, maar bevestigde al wel de Antwerpse locatie: die komt in augustus aan de Korte Gasthuisstraat. "Onze winkel in Amsterdam was de eerste test met een brandstore, en die test is erg goed bevallen. Daarom zetten we nu de stap naar meer eigen winkels", legt Annemieke Visch-Hart van Nikkie uit aan Fashion United. De onderneming wil ook de distributie in de verschilende landen verder vergroten.

 

Oprichtster Plessen is in ieder geval in de wolken met de ontwikkeling van haar onderneming: "Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom van een internationaal merk begint nu ook zo langzamerhand werkelijkheid te worden", meldt ze in het persbericht over de opening van de winkel in België.

 

Nikkie is een snelgroeiend modemerk voor vrouwen dat drie jaar geleden werd opgericht door de Nederlandse actrice en presentatrice Nikkie Plessen. Inmiddels is het merk al in tien Europese landen verkrijgbaar en ligt de mode bij zo'n 250 verkooppunten in Nederland. Eigen winkels moeten de zichtbaarheid van het merk verder verbeteren. Voor de nieuwe vestigingen is het merk op zoek naar toplocaties.

Tags: