Modewebshop Chiquelle komt opnieuw naar Nederland

Modewebshop Chiquelle komt opnieuw naar Nederland

De Zweedse online modewinkel Chiquelle heeft plannen om binnenkort opnieuw een Nederlandse website te openen. Het bedrijf had eerder al een webshop voor Nederland, maar die werd "om technische redenen" gesloten.

Website met iDeal

CEO Pouya Boland maakte tijdens een interview met Ecommerce News echter bekend dat een nieuwe versie van de website binnenkort de deuren zal openen. Eerder dit jaar werd besloten om er in Nederland mee op te houden, omdat Chiquelle betaaloplossingen als iDeal niet kon aanbieden. Dat zal in de toekomst echter toch wel het geval zijn.

 

"We hebben producten en kledij die overal populair zijn, aangezien ze modieus, uniek en van hoge kwaliteit zijn, dus is het voor ons niet moeilijk om een nieuwe markt te betreden, als we dat willen", zegt Boland. Ook in Noorwegen werd er een specifieke webshop opgericht en volgens Boland zullen er nog landen volgen, al werd er niet gezegd welke landen dat dan wel mogen zijn.

 

Chiquelle werd in 2012 opgericht en zegt één van de snelst groeiende Zweedse online modewinkels te zijn, met een jaarlijkse omzetstijging van ongeveer 400 procent. De producten van de website worden in heel Europa verkocht, maar ook in landen als Peru, China, Singapore, Bahrein en de Verenigde Staten.

Tags: