Moederbedrijf Teva krijgt nieuwe vicepresident

Moederbedrijf Teva krijgt nieuwe vicepresident

Moederbedrijf Teva krijgt nieuwe vicepresident

Deckers, het moederbedrijf van merken als Hoka One One, Sanuk, Teva en Ugg, heeft Stefan Bernard aangesteld als de nieuwe vicepresident voor zijn Performance Lifestyle Group. Hij wordt zo verantwoordelijk voor de groei van die merken.

 

20 jaar ervaring

Stefan Bernard heeft al meer dan 20 jaar ervaring bij bedrijven als Apple, Hewlett Packard en Garmin. Bij Garmin heeft hij zich ingezet om het merk beter te positioneren binnen de running- en fitnessmarkt.

 

“Ik ben heel opgewonden om te werken bij zulke dynamische merken”, zegt Bernard. “Hoka, met zijn reputatie op vlak van performance en zijn unieke runningtechnologie, heeft veel potentieel om een gekend runningmerk te worden in Europa. Teva is al een gekend en gevestigd merk voor bepaalde seizoenen, maar ik wil het omvormen naar een outdoormerk voor het volledige jaar.”

 

Teva werd al in 1984 opgericht en is ondertussen uitgegroeid tot een sandalenmerk dat in meer dan 40 landen te vinden is. Hoka One One werd in 2009 opgericht en biedt loopschoenen voor alle soorten atleten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.