Moederbedrijf Teva krijgt nieuwe vicepresident

Moederbedrijf Teva krijgt nieuwe vicepresident

Deckers, het moederbedrijf van merken als Hoka One One, Sanuk, Teva en Ugg, heeft Stefan Bernard aangesteld als de nieuwe vicepresident voor zijn Performance Lifestyle Group. Hij wordt zo verantwoordelijk voor de groei van die merken.

 

20 jaar ervaring

Stefan Bernard heeft al meer dan 20 jaar ervaring bij bedrijven als Apple, Hewlett Packard en Garmin. Bij Garmin heeft hij zich ingezet om het merk beter te positioneren binnen de running- en fitnessmarkt.

 

“Ik ben heel opgewonden om te werken bij zulke dynamische merken”, zegt Bernard. “Hoka, met zijn reputatie op vlak van performance en zijn unieke runningtechnologie, heeft veel potentieel om een gekend runningmerk te worden in Europa. Teva is al een gekend en gevestigd merk voor bepaalde seizoenen, maar ik wil het omvormen naar een outdoormerk voor het volledige jaar.”

 

Teva werd al in 1984 opgericht en is ondertussen uitgegroeid tot een sandalenmerk dat in meer dan 40 landen te vinden is. Hoka One One werd in 2009 opgericht en biedt loopschoenen voor alle soorten atleten.