MS Mode komt met nieuwe webshop

MS Mode komt met nieuwe webshop

Volgende maand lanceert het vernieuwde MS Mode ook een nieuwe webshop. Na de doorstart wil het zich immers meer gaan richten op e-commerce en daar hoort natuurlijk een volledig vernieuwde online winkel bij.

Inspiratie en advies

Zo wordt er op de nieuwe webshop meer aandacht gegeven aan de juiste pasvorm, met onder andere een 'shape guide'. Daarnaast is er ook heel wat advies en inspiratie te vinden. “Uit onderzoek blijkt dan onze klant echt behoefte heeft aan inspiratie voor outfits en antwoorden op vragen”, zegt woordvoerster Brigitte Stolk aan Twinkle.

 

Ook op technisch vlak zijn er de nodige aanpassingen gebeurd en de webshop werd volledig responsive, waardoor hij ook perfect moet werken op mobiele apparaten.

 

MS Mode maakte eind vorig jaar een doorstart onder de voormalige eigenaar Roland Kahn, maar dan wel in een sterk afgeslankte vorm. Daarbij overleefde ongeveer de helft van de winkels in Spanje, Frankrijk en de Benelux. Na de eerste paar maanden is Kahn alvast positief gestemd: “Ik ben erg blij. De eerste tekenen van herstel zijn hoopvol. We denken dit jaar al winst te maken”, zegt hij aan De Telegraaf.