Nederlands modemerk Turnover lanceert pop-upwebshop | RetailDetail

Nederlands modemerk Turnover lanceert pop-upwebshop

Nederlands modemerk Turnover lanceert pop-upwebshop

Het Nederlandse modemerk Turnover komt op de proppen met een tijdelijke webshop, die zal geopend zijn van begin september tot eind december. Er zal maar een deel van de collectie verkocht worden.

Exclusieve capsulecollectie

De stukken die te vinden zullen zijn op de webshop worden door hoofdontwerper Arna Cornelissen geselecteerd uit de herst- en wintercollectie van het komende jaar. Daarnaast komt er een exclusieve 'capsulecollectie', die enkel online te koop zal zijn.

 

Het merk had eerder al een eigen webwinkel, maar die werd in 2011 gesloten door overnemer VeldhovenGroup, omdat die zich wilde concentreren op de offline verkoop. In 2013 opende het echter een webshop voor het merk Sandwich en nu dus ook voor Turnover.

 

Turnover wordt onder andere verkocht bij de Bijenkorf en Galeries Lafayette en heeft een flagshipstore in Antwerpen. De kleding wordt ook bij partners verkocht in verschillende andere Europese landen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.  

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.