Nederlandse webshop voor Forever 21 | RetailDetail

Nederlandse webshop voor Forever 21

Nederlandse webshop voor Forever 21

Er komt binnenkort een Nederlandse versie van de webshop van Forever 21. Momenteel verstuurt de internationale winkel van de kledingketen al naar Nederland, maar nu is alle informatie op de website ook in het Nederlands.

In afwachting van Amsterdamse vestiging

De lancering van de Nederlandstalige website is ook goed nieuws voor Belgische klanten. Ook zij konden al bestellen op de website van Forever 21, maar Nederlandstaligen moesten het voorlopig doen met een Engelse of Franse interface. Zij kunnen vanaf nu ook aan de slag in hun eigen taal.

 

De lancering van de Nederlandstalige webshop komt er in afwachting van de opening van de nieuwe winkel in Amsterdam in mei. Die zal een oppervlakte van 4.500 m² hebben en bestaan uit vijf verdiepingen. De komst ervan al in augustus van 2012 werd aangekondigd, maar toen stond de opening gepland voor begin 2013.

 

Naast de nieuwe winkel die in Amsterdam zal komen, heeft Forever 21 al zes winkels in Europese steden, namelijk Dublin, Birmingham, Brussel, Antwerpen, Barcelona en Wenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.  

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.