New Babylon officieel geopend | RetailDetail

New Babylon officieel geopend

New Babylon officieel geopend

Vandaag krijgt winkelcentrum New Babylon in Den Haag een officiële opening, nadat de laatste winkel zijn deuren opende. Het winkelcentrum was al sinds september toegankelijk voor het publiek, maar wordt nu dus nog eens feestelijk ingehuldigd.

Fashion Factory Outlet laatste aanwinst

Fashion Factory Outlet is de nieuwste winkel die zijn deuren opent in het winkelcentrum, waarmee het project nu volledig afgewerkt is. Om dat te vieren is er vandaag onder andere een modeshow, die gepresenteerd wordt door Victoria Koblenko. De Fashion Factory Outlet in New Babylon zal een oppervlakte van maar liefst 5.000 m² beslaan op de eerste etage van het winkelcentrum.

 

Het winkelcentrum maakt deel uit van het grootse project 'New Babylon, a New City in the City', dat een mix van wonen, werken en winkelen aanbiedt. Naast het winkelcentrum zijn er kantoren, een viersterrenhotel met 140 kamers en twee woontorens met luxeappartementen. De totale oppervlakte van het project bedraagt 155.000 m², waarvan het winkelcentrum 12.000 m² inneemt. Onder andere Vero Moda, Only, Jack & Jones en Mango hebben er een plaatsje gevonden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).

Wibra blijft in de verdrukking

10/07/2018

Kledingdiscountketen Wibra heeft in 2017 een flinke winst- en omzetdaling moeten toestaan in zijn Belgische winkels. De omzet zakte met 7% naar 61,7 miljoen euro, de winst kreeg een oplawaai en donderde van 6,5 naar 0,5 miljoen euro.

FNG trekt naar Brusselse beurs met 60 miljoen euro

06/07/2018

Modegroep FNG heeft 60 miljoen euro opgehaald bij een nieuwe aandelenuitgifte. De nieuwe aandelen zullen vanaf 9 juli worden verhandeld op de beurs van Amsterdam en voor het eerst ook op de Brusselse beurs.

Doek valt over Fish & Chips en Men at Work in België

06/07/2018

Net als de Nederlandse is nu ook de Belgische tak van de keten van multimerkwinkels Men at Work failliet verklaard. De drie winkels van de kledingketen én Fish & Chips in Antwerpen leggen de boeken neer.