New Babylon officieel geopend

New Babylon officieel geopend

Vandaag krijgt winkelcentrum New Babylon in Den Haag een officiële opening, nadat de laatste winkel zijn deuren opende. Het winkelcentrum was al sinds september toegankelijk voor het publiek, maar wordt nu dus nog eens feestelijk ingehuldigd.

Fashion Factory Outlet laatste aanwinst

Fashion Factory Outlet is de nieuwste winkel die zijn deuren opent in het winkelcentrum, waarmee het project nu volledig afgewerkt is. Om dat te vieren is er vandaag onder andere een modeshow, die gepresenteerd wordt door Victoria Koblenko. De Fashion Factory Outlet in New Babylon zal een oppervlakte van maar liefst 5.000 m² beslaan op de eerste etage van het winkelcentrum.

 

Het winkelcentrum maakt deel uit van het grootse project 'New Babylon, a New City in the City', dat een mix van wonen, werken en winkelen aanbiedt. Naast het winkelcentrum zijn er kantoren, een viersterrenhotel met 140 kamers en twee woontorens met luxeappartementen. De totale oppervlakte van het project bedraagt 155.000 m², waarvan het winkelcentrum 12.000 m² inneemt. Onder andere Vero Moda, Only, Jack & Jones en Mango hebben er een plaatsje gevonden.

Tags: