Nieuwe algemeen directeur voor Bever

Nieuwe algemeen directeur voor Bever

Outdoorketen Bever heeft Pieter Saman aangesteld als de nieuwe algemeen directeur. Hij volgt in die functie Greg Nieuwenhuys op, die vanaf 4 januari algemeen directeur wordt bij de Britse zusterketen Outdoor Cycle & Concepts.

Afscheid na 18 jaar

De verschuivingen binnen het bedrijf komen er nadat Hans Valkenburg, topman van Outdoor Cycle & Concepts, na 18 jaar heeft besloten om zijn functie neer te leggen, omwille van persoonlijke redenen. Valkenburg zal worden vervangen door Greg Nieuwenhuys, die zijn zitje dan weer overlaat aan Peter Saman, zo schrijft RetailNews.


Bever en Outdoor Cycle & Concepts behoren allebei tot de Belgische AS Adventure Group, die sinds dit jaar in handen is van het investeringsbedrijf PAI Partners. Outdoor & Cycle Concepts ging voorheen door het leven als Cotswold Outdoor, maar bij de overname van Snow & Rock veranderde het van naam.


Bever heropende deze zomer de winkel in Houten, waarbij de winkeloppervlakte werd uitgebreid naar bijna 2.000 vierkante meter. De keten noemt het filiaal zelf 'het outdoorcentrum van Nederland', mede dankzij een grote testbaan om schoenen uit te proberen.

Tags: