Nieuwe algemeen directeur voor Bever | RetailDetail

Nieuwe algemeen directeur voor Bever

Nieuwe algemeen directeur voor Bever

Outdoorketen Bever heeft Pieter Saman aangesteld als de nieuwe algemeen directeur. Hij volgt in die functie Greg Nieuwenhuys op, die vanaf 4 januari algemeen directeur wordt bij de Britse zusterketen Outdoor Cycle & Concepts.

Afscheid na 18 jaar

De verschuivingen binnen het bedrijf komen er nadat Hans Valkenburg, topman van Outdoor Cycle & Concepts, na 18 jaar heeft besloten om zijn functie neer te leggen, omwille van persoonlijke redenen. Valkenburg zal worden vervangen door Greg Nieuwenhuys, die zijn zitje dan weer overlaat aan Peter Saman, zo schrijft RetailNews.


Bever en Outdoor Cycle & Concepts behoren allebei tot de Belgische AS Adventure Group, die sinds dit jaar in handen is van het investeringsbedrijf PAI Partners. Outdoor & Cycle Concepts ging voorheen door het leven als Cotswold Outdoor, maar bij de overname van Snow & Rock veranderde het van naam.


Bever heropende deze zomer de winkel in Houten, waarbij de winkeloppervlakte werd uitgebreid naar bijna 2.000 vierkante meter. De keten noemt het filiaal zelf 'het outdoorcentrum van Nederland', mede dankzij een grote testbaan om schoenen uit te proberen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.

Expansie duwt Suitsupply de rode cijfers in

15/05/2018

Forse investeringen in expansie brachten Suitsupply vorig jaar een mooie omzetgroei, maar ook een flink nettoverlies. Toch is dat de enige weg voorwaarts, meent de Nederlandse keten, die het oog strak op de Verenigde Staten gericht houdt.