Noppies neemt kindermerk IMPS&ELFS over

Noppies neemt kindermerk IMPS&ELFS over

Zwangerschaps- en kinderkledingmerk Noppies, dat sinds mei in handen is van Vendis Capital, neemt zijn Amsterdamse concurrent IMPS&ELFS over.

 

Versnelde groei

“IMPS&ELFS is een sterk en innovatief merk dat over een periode van twintig jaar een sterke positie heeft ingenomen binnen het segment van kwalitatieve kinderkleding. We zijn dan ook zeer verheugd de krachten te kunnen bundelen. We hebben er alle vertrouwen in dat onze ondernemingen elkaar wederzijds zullen versterken en dat wij samen versnelde groei kunnen bewerkstelligen", aldus Noppies-CEO Anne-Gien Haan.

 

“Door onze krachten te bundelen met Noppies zetten wij een grote stap voorwaarts. Noppies bekleedt een sterke positie op de markt van zwangerschaps- en kinderkleding met de merken Noppies en Supermom. We hebben er alle vertrouwen in dat IMPS&ELFS baat zal hebben bij de schaalvergroting die Noppies biedt op zowel het gebied van verkoop via diverse kanalen, als sourcing, aankoop en operationele processen”, voegt Fons Cohen, de oprichter en CEO van IMPS&ELFS, daar aan toe.

 

IMPS&ELFS werd in 1997 opgericht en verkoopt kinderkleding die wordt geproduceerd op basis van natuurlijk katoen. Het bedrijf heeft twee winkels in Amsterdam en heeft dertig mensen in dienst.