Ohio Bear is ondergoedmerk van Rob Heilbron jr. | RetailDetail

Ohio Bear is ondergoedmerk van Rob Heilbron jr.

Ohio Bear is ondergoedmerk van Rob Heilbron jr.

De zoon van Rob Heilbron, de man achter het ondergoedmerk Sapph, heeft een eigen merk in het leven geroepen. Met Ohio Bear richt Rob Heilbron jr. zich in tegenstelling tot zijn vader wel op mannen.

Abonnement

Heilbron richtte het merk met twee vrienden op en heeft als doel om betaalbare boxershorten van goede kwaliteit te maken. "Het is natuurlijk niet goed voor kleding om het vaak te wassen en in de droger te stoppen, maar dat doen we toch. Daarom moet de kwaliteit van onderbroeken goed zijn", zegt hij aan FashionUnited.

 

Ohio Bear wil de onderbroeken ook gaan aanbieden via een abonnement. Mannen kunnen daarbij zelf kiezen hoe vaak ze een nieuw paar in de bus willen krijgen. Daarnaast zijn ze te koop in de eigen webshop en bij Les Deux Frères in de Negen Straatjes in Amsterdam. In de toekomst moeten daar nog meer verkooppunten bij komen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.

Moederbedrijf Brantano wil snel naar Brusselse beurs

13/06/2018

FNG Group zou al tegen midden juli op de Brusselse beurs willen noteren. Daarbij hoopt het een fors bedrag vers geld op te halen om te investeren in de verdere ombouw en expansie van Brantano.  

De smartphone kiest jouw cadeaus op Zalando

06/06/2018

Je smartphone vragen om een cadeautje te zoeken op Zalando, het kan vanaf dit najaar. Zalando en Google werken samen aan een chatbot voor de virtuele Google Assistant, die in elke Android-smartphone zit. De bot helpt je cadeaus kiezen.