& Other Stories opent binnenkort winkel in Amsterdam | RetailDetail

& Other Stories opent binnenkort winkel in Amsterdam

& Other Stories opent binnenkort winkel in Amsterdam

& Other Stories, het luxemerk van het Zweedse H&M, gaat een vestiging openen in Amsterdam. De winkel zal dit najaar openen aan de Heiligeweg. Eerder kwamen er al filialen in onder andere Parijs en Barcelona.

Ook uitbreiding in andere landen

& Other Stories werd in 2013 gelanceerd en moet zorgen voor de aanwezigheid van H&M in de hogere segmenten van de markt. Met Cos en H&M is het bedrijf al aanwezig in het middensegment en het lagere segment van de markt. De vestiging in Nederland zal aan de Heiligeweg komen in Amsterdam en een oppervlakte van 650 vierkante meter hebben. De bedoeling is dat de winkel dit najaar opent.


"We zijn ontzettend blij dat we de perfecte locatie in het centrum van Amsterdam hebben gevonden," zegt Samuel Fernström, hoofd bij & Other Stories, in een persbericht. "Het was sinds de lancering van & Other Stories in 2013 een droom voor ons om naar Nederland te komen. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze winkel aan de Heiligeweg tot leven komt."

 

& Other Stories werd een klein jaar geleden gelanceerd en heeft al vestigingen in onder andere Londen, Stockholm en Parijs. Dit jaar wil het stevig uitbreiden, zowel online als offline. Zo komt er ook een vestiging in België en krijgen Oostenrijk en Ierland een eigen webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.