& Other Stories opent binnenkort winkel in Amsterdam

& Other Stories opent binnenkort winkel in Amsterdam

& Other Stories, het luxemerk van het Zweedse H&M, gaat een vestiging openen in Amsterdam. De winkel zal dit najaar openen aan de Heiligeweg. Eerder kwamen er al filialen in onder andere Parijs en Barcelona.

Ook uitbreiding in andere landen

& Other Stories werd in 2013 gelanceerd en moet zorgen voor de aanwezigheid van H&M in de hogere segmenten van de markt. Met Cos en H&M is het bedrijf al aanwezig in het middensegment en het lagere segment van de markt. De vestiging in Nederland zal aan de Heiligeweg komen in Amsterdam en een oppervlakte van 650 vierkante meter hebben. De bedoeling is dat de winkel dit najaar opent.


"We zijn ontzettend blij dat we de perfecte locatie in het centrum van Amsterdam hebben gevonden," zegt Samuel Fernström, hoofd bij & Other Stories, in een persbericht. "Het was sinds de lancering van & Other Stories in 2013 een droom voor ons om naar Nederland te komen. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze winkel aan de Heiligeweg tot leven komt."

 

& Other Stories werd een klein jaar geleden gelanceerd en heeft al vestigingen in onder andere Londen, Stockholm en Parijs. Dit jaar wil het stevig uitbreiden, zowel online als offline. Zo komt er ook een vestiging in België en krijgen Oostenrijk en Ierland een eigen webshop.

Tags: