& Other Stories opent eerste Nederlandse winkel | RetailDetail

& Other Stories opent eerste Nederlandse winkel

& Other Stories opent eerste Nederlandse winkel

De eerste Nederlandse winkel van & Other Stories, een dochterbedrijf van het Zweedse H&M, heeft vandaag zijn deuren geopend in Amsterdam. Het filiaal is te vinden op de Heiligeweg, in het voormalige pand van Intertoys.

'Houden van Amsterdamse stijl'

De winkel bestaat uit twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 650 m². Daar wordt niet enkel kleding verkocht, maar ook een boel accessoires, sieraden en beautyproducten.

 

"Het is fantastisch om eindelijk een winkel in Amsterdam te openen. We vinden de diversiteit in het straatbeeld inspirerend, er is echt een scala aan persoonlijke stijlen. De mensen hier hebben een eigenzinnige stijl en combineren items op een onverwachte, maar inspirerende manier. We kunnen niet wachten om de Amsterdammers beter te leren kennen", zegt Samuel Fernström, managing director van & Other Stories.

 

& Other Stories bestaat pas sinds 2013 en plaatst zich tussen het luxueuze COS en het fastfashionmerk H&M. Ondertussen heeft de keten al winkels in onder andere Londen, Milaan, Stockholm en Antwerpen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Burberry ziet 100 miljoen euro in rook opgaan

20/07/2018

Niet iedereen ziet de noodzaak van duurzaamheid in: het Britse modemerk Burberry stookte vorig jaar voor meer dan dertig miljoen euro aan merkproducten op "om te vermijden dat ze in verkeerde handen zouden vallen".

Overnemer voor Belgische winkels Men at Work

20/07/2018

De drie Belgische vestigingen van de failliete modeketen Men at Work en de Antwerpse kledingzaak Fish & Chips zouden een nieuwe eigenaar hebben. Op meer details is het wel nog even wachten…

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).