& Other Stories opent eerste Nederlandse winkel

& Other Stories opent eerste Nederlandse winkel

De eerste Nederlandse winkel van & Other Stories, een dochterbedrijf van het Zweedse H&M, heeft vandaag zijn deuren geopend in Amsterdam. Het filiaal is te vinden op de Heiligeweg, in het voormalige pand van Intertoys.

'Houden van Amsterdamse stijl'

De winkel bestaat uit twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 650 m². Daar wordt niet enkel kleding verkocht, maar ook een boel accessoires, sieraden en beautyproducten.

 

"Het is fantastisch om eindelijk een winkel in Amsterdam te openen. We vinden de diversiteit in het straatbeeld inspirerend, er is echt een scala aan persoonlijke stijlen. De mensen hier hebben een eigenzinnige stijl en combineren items op een onverwachte, maar inspirerende manier. We kunnen niet wachten om de Amsterdammers beter te leren kennen", zegt Samuel Fernström, managing director van & Other Stories.

 

& Other Stories bestaat pas sinds 2013 en plaatst zich tussen het luxueuze COS en het fastfashionmerk H&M. Ondertussen heeft de keten al winkels in onder andere Londen, Milaan, Stockholm en Antwerpen.

Tags: