Paprika opent eerste boetieks in Nederland

Paprika opent eerste boetieks in Nederland

Volgende week opent de Belgische modeketen Paprika zijn eerste twee eigen Nederlandse winkels, meer bepaald in Breda en Maastricht. Half maart opent ook een vestiging in Eindhoven.

Na shop-in-shops nu heuse boetieks

Paprika, een keten die zich specialiseert in grotere maten (de maten kleiner dan 44 laat het over aan zusterketen Cassis), schakelt in Nederland een versnelling hoger. Nadat de groep in september vorig jaar vier shop-in-shops inrichtte bij V&D, vindt Paprika de tijd rijp voor de eerste echte boetieks van het merk in Nederland.

 

Breda krijgt de primeur op donderdag 13 februari: dan opent Paprika er een winkel in de Eindstraat. Twee dagen later is het de beurt aan Maastricht, waar de keten een pand betrekt in de Muntstraat. Topman Corneel De Maeyer laat ondertussen ook nog weten een overeenkomst te hebben getekend voor een derde vestiging in Eindhoven, in het winkelcentrum Den Heuvel. Deze shop zou op 15 maart de deuren moeten openen.

 

Paprika werd in 2003 opgericht en telt intussen ruim 120 winkels in België, Frankrijk, het Groothertogdom Luxemburg en Nederland. De "marktleider in mode voor ronde vrouwen" heeft sinds november 2011 ook een webshop.

Tags: