Poker Jeanstore opent twintigste vestiging

Poker Jeanstore opent twintigste vestiging

Poker Jeanstore opent twintigste vestiging

Modeketen Poker Jeanstore opent op 15 september zijn twintigste vestiging in België. De nieuwe winkel is te vinden in het winkelcentrum City Nord in Gosselies, een deelgemeente van Charleroi.

1.000 vierkante meter

In het nieuwe filiaal, dat een winkeloppervlakte heeft van 1.000 m², verkoopt Poker Jeanstore grote nationale en internationale denimmerken, naast de eigen merken Poker en Airlington. De keten verkoopt zowel collecties voor mannen als voor vrouwen.

 

Poker Jeanstore is voornamelijk in Wallonië te vinden, met veertien winkels in de regio, maar het heeft daarnaast ook filialen in in Lennik, Ronse, Deinze en Brussel (3).

 

De tot nu toe laatste opening van Poker Jeanstore vond plaats op 26 mei, toen de keten een nieuwe winkel opende in Deinze. De eerste winkel van de keten opende al in 1982 zijn deuren, de webshop deed hetzelfde in 2014.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.