Primark Madrid krijgt 360-graden audiovisuele inrichting

Primark Madrid krijgt 360-graden audiovisuele inrichting

Mood Media en dochteronderneming Technomedia Solutions hebben de vestiging van de Ierse kledingketen Primark in Madrid voorzien van een volledige 360-graden audiovisuele inrichting.

Officieel monument

De winkel van Primark in Madrid is gevestigd in een pas gerenoveerd pand aan de Gran Vìa en telt vier verdiepingen. Het is daarmee één van de grootste winkels van het modebedrijf. Binnenin werd gekozen om het klassieke interieur te contrasteren met een hightech inrichting.

 

Daarom werden er elf transparante LED-displays en een panoramische geluidsinstallatie geïnstalleerd, die de klanten in de winkel een volledige ervaring moeten geven. Dankzij de installatie kan Primark over de verschillende verdiepingen heen beelden projecteren en die vergezellen van geluid.

 

Daarbij moest wel rekening gehouden worden met het historische karakter van het gebouw, dat een officieel monument is. Zo moest de centrale binnentuin behouden blijven en zijn alle elementen van de audiovisuele inrichting zo discreet mogelijk aangebracht.