Primark Nieuwstraat is nu dubbel zo groot

Primark Nieuwstraat is nu dubbel zo groot
Primark

Prijsvechter Primark heeft de winkeloppervlakte van zijn vestiging in de Nieuwstraat in Brussel - de best presterende ter wereld! - verdubbeld.

 

Niet alleen kleding

De vernieuwde winkel beslaat nu twee verdiepingen en biedt 3550 m² winkelruimte. Er is een nieuwe kinderafdeling en naast mannen- en vrouwenmode is er ook plaats voor schoenen, accessoires, lingerie, beauty en woondecoratie. Het winkelpand telt liefst 52 kleedhokjes en 48 kassa’s. Er is gratis wifi in de hele winkel en er zijn vier zones om even tot rust te komen.

 

"We zijn super blij dat we de winkelruimte in onze winkel in de Nieuwstraat hebben verdubbeld en dat we de Brusselaars nog meer kwaliteitsvolle kledij tegen betaalbare prijzen kunnen laten ontdekken. België is een belangrijke markt voor ons en we willen graag deel blijven uitmaken van en bijdragen tot de gemeenschappen waar we gevestigd zijn en onze producten verkopen", zegt verkoopdirecteur Kevin Tulip.

 

De Ierse kledingketen heeft intussen zeven vestigingen in België. Het filiaal in de Brusselse Nieuwstraat staat bekend als de Primark-winkel met de hoogste omzet per vierkante meter wereldwijd.