Pull & Bear opent winkel in Leiden

Pull & Bear opent winkel in Leiden

De Spaanse modeketen Pull & Bear, onderdeel van het modeconcern Inditex, heeft een voormalige winkel van Hennes & Mauritz gehuurd in Leiden. Het zal zo de zesde vestiging van de keten in Nederland zijn.

Ook openingen voor andere merken

De winkel bevindt zich in de Haarlemmerstraat in Leiden en kent een oppervlakte van 756 vierkante meter. Pull & Bear is het trendy jongerenmerk van Inditex, dat ook het moederbedrijf is van Zara, Stradivarius en Oysho.


Inditex is sinds kort bezig met een fikse uitbreiding in Nederland en dan vooral in Amsterdam. Daar opende het onlangs een nieuwe flagshipstore van Zara, naar het concept dat eerder ook al werd gelanceerd in Parijs, New York, Londen, Shanghai en België. Die winkel heeft een oppervlakte van 3.300 vierkante meter en is zo de tweede grootste winkel van Zara in Nederland.


Daarnaast komen ook de ketens Oysho en Stradivarius naar Amsterdam. Inditex vindt Amsterdam sinds kort interessanter om winkels te openen, aangezien er een groter aanbod aan grote panden te vinden is in de stad.

Tags: